Uitvaartspreekuur bij Uitvaartverzorging Loes Jonkers

Foto: Loes Jonkers

Wat zijn de mogelijke locaties voor een afscheid? Hoe zit het met mijn uitvaartverzekering, ben ik hoog genoeg verzekerd? Kan jij altijd mijn afscheid regelen ook als ik een verzekering ergens anders heb?

Bovenstaande vragen zijn drie van de vele vragen die met enige regelmaat aan mij gesteld worden. Vandaag de dag zijn wij steeds meer bezig met het bekijken van de mogelijkheden omtrent een uitvaart. Dit kan dan ook meerdere vragen oproepen waar u wellicht een antwoord op zoekt.

Rouwverwerking bij het verlies van een dierbare is in de loop van de tijd niet veranderd maar de wereld waarin wij leven wel. Er is meer openheid om over het afscheid te praten. Er zijn meer mogelijkheden dan u zich soms zelf kan bedenken.

Daarom geef ik u de gelegenheid om uw vragen persoonlijk aan mij te kunnen stellen. Iedere eerste maandag van de maand van 11.00-12.00 uur bent u welkom op mijn uitvaartspreekuur in De Stek, Rijksweg 53 te Duiven.

Hier kunt u laagdrempelig binnen komen om kosteloos en vrijblijvend kennis met elkaar te maken en uw vragen omtrent een uitvaart en omtrent uw wensen te stellen.

Hartelijke groet,

Loes Jonkers-van Bemmel

Loes Jonkers Uitvaartverzorging
Waterrus 9
6922 HJ Duiven
T. 06 48 895 895

[email protected]
www.loesjonkersuitvaart.nl