Een heftafel voor de zware objecten

Foto: Rotonlifts

Zware spullen tillen is bij veel organisaties de normaalste zaak van de wereld. Alleen is het bedrijf hier niet altijd even goed op ingericht.

Soms zijn de spullen zo zwaar dat ze niet kunnen worden getild door medewerkers. Hierdoor kan het zelfs gevaarlijk zijn om spullen te verplaatsen voor de medewerkers. Zo kunnen medewerkers door hun rug gaan en in de ziektewet belanden. Dat wil natuurlijk niemand. Een heftafel is dan dé oplossing. Deze zorgt er namelijk voor dat zware spullen makkelijk verticaal verplaatst kunnen worden.

Verschillende soorten heftafels

Enkelschaars heftafel

De enkelschaars heftafel wordt veelal gebruikt voor het verrijden van zware objecten, waardoor blessures worden voorkomen of zware apparatuur naar een andere hoogte kan worden verplaatst.

Dubbelschaars heftafel

Een dubbelschaars heftafel wordt gebruikt voor het omhoog tillen van goederen. Hierdoor versnel je bijvoorbeeld het laad en losproces.

Laagbouwheftafel met oprit

Een laagbouwheftafel wordt gebruikt voor het lossen van verrijdbare objecten. Door de oprit kun je gemakkelijk goederen op de heftafel plaatsen. Hierdoor hoef je de zware spullen niet op de tafel te tillen.

Kies voor een heftafel

Een andere benaming voor een heftafel is een schaarheftafel of hefplateau. De heftafel is uitermate geschikt voor beperkte ruimtes en wanneer er veel hefvermogen nodig is. Daarnaast is hij relatief goedkoop in vergelijking met de grotere heavy duty liften en brengt een heftafel voordelen met zich mee als

  • Sneller werken
  • Veiligere werkomgeving
  • Efficiënter werken

Als eenmaal duidelijk is dat een heftafel ook voor uw bedrijf de beste keuze is, wordt door ons van Rotonlifts het hele plaatje geleverd. Van installatie en inspectie tot advies over ergonomisch en veilig gebruik. Dat is wel zo makkelijk.

Neem contact op met Rotonlifts

Bij Rotonlifts zijn wij dé expert op het gebied van verschillende soorten heftafels. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat al onze klanten van kwalitatief hoogwaardige en veilige liften kunnen genieten. Neem daarom contact met ons op, wij helpen u graag.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Rotonlifts