Kermis en braderie centrum druk bezocht.

De tweede editie van de zomerse kermis werd in tegenstelling tot de eerste goed bezocht, er stond zelfs een wachtrij voor een attractie. Ditmaal geen opgebroken wegen en kraampjes in een hoekje, het was ruim opgezet en bood ruimte aan de grotere attracties.

Het gedeelte rondom de kerk stond vol met kermisattracties, het Remigiusplein en een deel van de Kastanjelaan voor het gemeentehuis bood als vanouds ruimte voor de meest uiteenlopende manieren van vertier. Op de Pastoriestraat stonden aan beide zijden een aantal kraampjes met kleding, hebbedingetjes en andere snuisterijen. De kapper had een kaptafel inclusief spiegel buiten gezet waar je voor €10,- je kon laten knippen. Het terras voor de Ogtent zit vol en vanaf het ingerichte podium klinkt een gezellig deuntje verzorgd door een tweetal muzikanten.

De jeugd houd zich op op de kermis en de omgeving, de ouderen vinden hun weg op de braderie. Alles komt weer samen op het Remigiusplein, op het terras is het gezellig druk en er speelt een bandje. Aan de overkant staat een rij voor een grote attractie, het is even geleden dat dit beeld voor het laatst te zien is geweest. Voor het eerst sinds de herinrichting van het centrum is het ouderwets gezellig.