Komende weken wordt er ‘overal’ aan de weg gewerkt.

De werkzaamheden aan de Heiliglandsestraat tussen Duiven en Groessen zijn nagenoeg voltooid, het wegdek is vervangen en aan weerszijden is een rode strook, welke het fietspad markeert, aangebracht. Volgens schema is de weg dinsdag weer open, er moet nog een strook van ongeveer vijftig meter worden geasfalteerd om de Spoorallee weer te laten aansluiten. Aan de andere kant van Groessen is de Husselarijstraat in Loo afgesloten, hier is het omrijden via de dijk.

Komend weekend is de verbindingsweg tussen Duiven en Zevenaar afgesloten voor onderhoud, de Oostsingel gaat dicht tussen de Vergertlaan en Zevenaar. De provinciale weg wordt tussen vrijdag 7 en dinsdag 11 juli eveneens voorzien van een nieuwe deklaag, Hierdoor is een belangrijke verbindingsweg tussen Duiven en Zevenaar afgesloten, omrijden via de A12 is dan de beste en snelste optie.

Een week later is de Rijksweg tussen Duiven en Westervoort afgesloten, tussen de Westsingel en de Rivierweg wordt van 17 juli tot 25 juli gewerkt aan de weg. Net als op de andere wegen wordt de deklaag vervangen, voor de veiligheid van de wegwerkers en de verkeersdeelnemers wordt de weg volledig afgesloten. Omrijden kan via de A12, buslijn 60 van Breng zal een andere route rijden, meer informatie vind u binnenkort op de site van Breng.

Binnen Duiven zijn er enkele lokale wegen en fietspaden toe aan onderhoud, de Kastanjelaan is al enkele weken het beeld van afsluitingen en werkzaamheden. Meer informatie over de werkzaamheden in de Gemeente Duiven vind u op de site.